Katapultsædet i SRSF-vognen

Af Lisbeth Knudsen 39

Der findes politiske positioner i flerpartiregeringer, som med næsten usvigelig, selvmorderisk sikkerhed er vejen til krise og problemer. Det er positionen som regeringspartner til et meget stort parti, der også er afhængig af hjælp fra en tredjepart eller flere.

Sådan gik det med de konservative i VK-regeringen, der var afhængig af støtte fra Dansk Folkeparti, og sådan går det med SF i SRSF-regeringen, der både er afhængig af de radikale og Enhedslisten. De konservative kunne ikke vinde de politiske slag og forøgede farten på nedturen ved en række uheldige personsager. Nu nærmer de sig spærregrænsen i meningsmålingerne. Efterhånden fik de ingen mulighed for at tale om politik men kun om dårlige meningsmålinger.

SF ser heller ikke ud til at kunne vinde de politiske slag og er godt på vej til nu at øge farten på nedturen med interne personskænderier og uenighed om kursen. De konservative havde et evigt blussende indre oprør over Dansk Folkepartis store indflydelse på skatte- og udlændingeområdet. SF har et evigt blussende indre oprør over de radikales store indflydelse på den økonomiske politik og Vestagers politiske medvind hos vælgerne, mens de samtidig presses af Enhedslisten med nogle klarere budskaber til venstrefløjen.

Den aktuelle interne SF-debat om partiet skal være et arbejdsparti eller et folkeparti også for akademikere forekommer sig skrigende gammeldags og mispasset på en situation, hvor det ikke handler om at skille medlemmer og vælgere fra, men om at suge dem til sig. Faktisk er det interessant nok kun Venstre, der i den nyere politiske historie er lykkedes med nummer 2. pladsen under den konservative Poul Schlüters regeringer i 80’erne. Det blev om situationen dengang sagt til de konservatives store irritation, at Venstre formåede at være både i regering og i opposition på en gang, fordi den interne liberale debat blev holdt kogende samtidig med at regeringen førte en mere moderat og midtsøgende politik.

Når mediedækningen for et parti først går i minus, så er det helt ekstremt svært at vende kajakken og sejle opad igen uden at tage de helt dramatiske redskaber i brug som partilederskift, politisk kursskifte eller udtræden af regeringen. Ingen af delene synes aktuelle i tilfældet SF. Så hvilket magisk nummer Villy Søvndal er i gang med at indstudere til det kommende SF-landsmøde i denne måned er vanskeligt at gætte, mens næstformandskampen spidser til i kulissen.

Søvndal formåede målrettet at omdanne protestpartiet SF til regeringspartiet SF, men skal han lykkes med at holde gejsten i baglandet, så bliver han nødt til at opstille nogle SF mål med regeringsprojektet, som gør det tydeligt for baglandet, hvad magten og ministertaburetterne er værd. Det ved Socialdemokraterne alt om, så de behøver ikke motivation. De har prøvet 10-års ørkenvandring i oppositionen, og skal ikke nyde noget af at gentage det foreløbig.

Men SF’erne har meget at lære, og Socialdemokraterne har ikke meget at give af i betragtning af deres egne dårlige meningsmålinger. Selv om det er en bitter pille at sluge, så gør Søvndal klogt i at bytte sig til en central hjemlig ministerpost. Næste valg og slaget internt i SF kommer ikke til at stå om udenrigspolitikken men om jobs, velfærd, skat og økonomisk politik.

39 kommentarer RSS

 1. Af Kenn Hansen

  -

  Efter min mening er Özlem Cekic en væsentlig årsag til SF´s nedadgående kurve. Carina sagen har svækket SF og Venstrefløjen, når det gælder om at vinde den brede befolknings forståelse for de svage i vores samfund. På grund af hendes primitive og snæversynede retorik og sjuskede mediestunt har hun skræmt mange lavindkomst lønmodtagere væk.

  …Og hvor er Pernille Vigsø Bagge? Hun gør sig i det store og hele kun bemærket, når hun træder ved siden af. Eller føler sig forsmået.

  Både Özlem Cekic og Pernille Vigsø Bagge mangler efter min mening det fornødne nuancerede taktiske og strategiske overblik, der skal til for at kunne vinde i moderne politik. Det er jo fint nok, at man kan tale til og finde bekræftelse i sine kernevælgere. Men man skulle jo også gerne kunne være i stand til at sælge nye billetter i den gode sags tjeneste, og det magter ingen af de to markante SF profiler. Til gengæld har de været med til at svække partiet og skabe kaos, splid og splittelse.

  Og hvem gavner det? Kun de borgerlige i den sidste ende.

 2. Af Henrik Blom

  -

  @Viggo Mortensen.
  MNJA !
  Jeg har også en lumsk mistanke om, at “politikere” betragter internettet som en reklamesøjle, hvor hundebæerne og vi andre TOSSER og UBEHAGELIGHEDER bliver fejet væk fra fortovet !
  Ytringsfriheden er så sukkersød i alle mulige andre lande.
  Men foran egen dør, er den BESVÆRLIG !
  Ikke sandt ?

 3. Af Henrik Blom

  -

  @Niels O.
  Sikke dog en indsigt du har i mine eksamenspapirer !
  Hvor har du den fra ?
  Min grundlovssikrede ytringsfrihed vil jeg gerne udfordre på borgerlige blades websites.
  Jeg har højst sandsynligt ikke den på bjerget herskende mening om alting i denne verden til enhver tid …
  Personligt tager jeg mine medmenneskers meninger i stiv arm, som et mandfolk.
  Ikke som et SKVAT !

 4. Af Arne Rud

  -

  @Benny Nielsen. – Folkekirken står ved gravens rand, som altid, men Danmark har en veludviklet handicapindustri og der er brug for hjælpemiddelcentraler jorden rundt med funktionelle ældre- og handicapvenlige boligindretninger, arkitekttegnede møbler for seniorer og vejledning om handicapvenlige veje og stier.

  Ungdomsskolen er en værkstedsskole ved teknisk skole og et stift har en sløjdhøjskole, gymnastik- og idrætshøjskole, husholdningsskole, skoleskib og Højskole for Unge Hjem.

 5. Af Benny Nielsen

  -

  Er der nogen i dette land der efter Villy’s seneste udmelding kan kende forskel på SF’s og Venstres økonomiske poltik?

  I så fald hører vi gerne nærmere derom.

  Villy og Thor er tæt på at lægge SF i graven

 6. Af Peter Bülow

  -

  Er det fede svin en del af Berlingske’s logo? Så var det da bedre med et billede af den ægte vare, landsforræderen Ole Sohn og Eric Honnecker i kammeratlig omklamring.

 7. Af Viggo Mortensen

  -

  @Niels O

  Berlingske er formentlig ligesom JP og Politiken blevet pålagt at fjerne bestemte typer af indlæg. I særdeleshed indlæg som er kritiske overfor vore politikere.

  Jeg har selv fået slettet masser af indlæg, som blot påpeger det som alle med åbne øjne selv kan se.

  Ps. Hos JP og politiken bliver man decideret blacklistet, og har slet ikke lov at skrive noget som helst, hvis man først er røget i den sorte bog. Skræmmende ja, men desværre sandt.

 8. Af Niels O

  -

  Af een eller anden grund har mine 4 indlæg, som stod på bloggen i et døgn, nu været sat i limbo (“Dit indlæg er under behandling”) også i et døgn.

  Så derfor poster jeg dem lige igen samlet, da Henrik Bloms svar til mig ellers bare er meningsløse:

  @Henrik Blom, 8. april 2012 kl. 17:39

  Prøv at læse nogle bøger i basal nationaløkonomi og lær….

  Dit indlæg er under behandling.

  Skrevet af Niels O, 8. april 2012 kl. 19:03

  —–

  @Thomas H. Rasmussen, 8. april 2012 kl. 17:07

  Heldigvis blev underskuddet ikke større. Kun ca. 1/17 af BNP. Vi er eet af de få lande i EU, der har klaret finanskrisen allerbedst.

  Under et fortsat S- eller SR-regering havde vi vel nærmet os et fire-cifret mia. beløb.

  Dit indlæg er under behandling.

  Skrevet af Niels O, 8. april 2012 kl. 19:07

  —–

  @Henrik Blom, 8. april 2012 kl. 19:23

  Totalitærsocialister er altid misundelige på andre folks penge.

  Totalitærsocialister er altid grådige efter at få fat i andre folks penge.

  Totalitærsocialister er altid selvgode, finansieret med andre folks penge.

  Men når det kommer til stykket, er de i virkeligheden de allermest egoistiske mennesker, der findes.

  Ikke kun tager totalitærsocialisterne skaffedyrenes penge. De sviner dem også til bagefter.

  Dit indlæg er under behandling.

  Skrevet af Niels O, 8. april 2012 kl. 19:49

  —–

  @Henrik Blom

  Du skriver, at du har været til eksamen i økonomi. Men du bestod tilsyneladende ikke…..

  Det er da heldigt, at alle de arbejdsløse ikke bor i det samme land. Men derfor kan der jo godt være en god BNP alligevel. Det kommer jo an på, hvad landet lever af, og hvordan det bliver produceret. Og kæmpestor eksport måske?

  Nej, jeg ikke professor i økonomi. Hvorfor spørger du?

  Hvordan kan socialisme give en ÆGTE mindre arbejdsløshed?

  Dit indlæg er under behandling.

  Skrevet af Niels O, 8. april 2012 kl. 20:19

 9. Af Jan O

  -

  Niels B. Larsen

  Som du selv anfører, de var ikke socialister, men massemordere.

  Det er simpelthen for letkøbt altid blot at trække kommunistkortet. Hvor mange ikke socialister tror du jeg kan remse op, som også har begået grove forbrydelser. Du kan f.eks. starte med USA, som har gjort økonomisk terrorisme til deres levevej.

 10. Af Arne Rud

  -

  Landet nærer, byen tærer, men den, der ligger stille ligger lunt og det gør Danmarks Lærerhøjskole i Bramming, Langå og Næstved med opsøgende kurser for fagudvalg ved naboskoler i værksteds- og kursusvogne ved stationsbyer og trinbræt.

 11. Af Ernst Olsen

  -

  Det er sjældent man finder så meget udenomssnak om riget og nogle af de problemer der tværes rund i.
  At SF,erne har fået et snit der tærer på kræfterne, er ikke så overraskende, det samme sker for S, hvis SF træder ud, – for de er helt bevidst ladet sig vælge på en “løgnehistorie” – uanset at der er meget at gøre, så er folkene forkerte, – radikale har Vestager, som kan det med “ålens” vandringer, og hvordan man snor sig. Men nogen har tabt forstanden, eller har permanent storhedsvanvid, at man sætter Manu Saren R. på den danske Folkekirke, og vil gøre kirkerne til et bidrag til initiativer helt uden perspektiv, – og Dannebrog skal ikke være det symbol i DK som vejer når flagstængerne tages i brug, – dette er fra Stampe, , for begge’s vedkommende er de fejlplaceret, – såvel som minister og Folketingsmedlem, – de hører til en tid, som vi nærmer os, men som vi dog endnu ikke er nået frem til endnu.
  - Afhold gerne et valg, – og man vil opdage, at pressen er for hurtig til at “begrave” valgt partier.
  Når alt andet fratages den alm. borger, så må da traditionerne i det mindste blive tilbage. ELLER HVA*.

 12. Af Henrik Blom

  -

  @S sørensen.
  JA !
  Velkommen i klubben !

 13. Af S sørensen

  -

  Det var dog en utrolig bunke sludrehoveder der har fundet på at kommentere denne blog.

 14. Af Henrik Blom

  -

  Hellere vil jeg lade et fruentimmer slå SMUT med mine nødder, end jeg vil stemme på Aksel Larsen til valget !
  Hellere vil jeg have et Mount Everest af dumheder stablet op for min næse, før jeg får SKIDEBALLE på mester Lenin’s kontor …

 15. Af rene´ vangkilde

  -

  WILLY HAR SET LYSET. – staten skal på slankekur.

  SF I KATAPULSÆDET, -socialismen er kaput,og Willy er
  parat med ny velfærdskapitalisme og sparepolitik..

 16. Af Peter Taitto

  -

  Der skulle alligevel 25 kommentarer til inden en endelig trak islamkortet. Og Tom Worm blev vinderen!

  Om emnet så var om sommerfugle eller papirudklip, ville islam helt sikkert blive nævnt. Og det er ganske vist! :)

 17. Af Hanna Rasmussen

  -

  Igen en Venstre rigtig analyse fra Berlinger..
  Venstre er den (rigtige) vej..øøøøø.
  V- pres næmere sig snart kgb tilstande…
  Berlingeren holder ikke op før de får Lille lars
  igen…
  Mener folk virkelig, at SF bør trække sig fra regeringen; ja måske endda ligefrem vælte regeringen ?
  Mener folk virkeligt at det bedste vil være, at Ø+F+A sætter sig ud bag sidelinien med de “rigtige holdninger og de rene hænder” og nyder denne tilstand sammen med 30 % af befolkningen, mens VKO kører hele butikken ?
  _______________________________________
  (Eller mener folk ,at SF skal oppe sig og se at få ført noget socialistisk politk sammen med B ?.) ;-)

 18. Af Tom Worm

  -

  @ Henrik Blom
  Du skriver – Martin Andersen Nexø’s udødelige bøger om Pelle og Ditte blev brændt på bålet, da borgerskabet i Danmark stolede på nazisejren i Hitler’s stormagtsdage og indrettede sig derefter.

  Det angivelige bogbrænderiet jeg ikke noget om, men kan heller ikke benægte det; dog kan jeg se, at det nu er et andet borgerskab – de kulturløse talende klasser, der er ved indrette sig på kalifatets komme med deres slesken og kælen for islams fortropper.

 19. Af Arne Rud

  -

  @Ole Juul. – Flyt Folketinget til Fredericia, der ligger tæt ved Jelling, der ligger midt i landet, med en landag i Næstved og Esbjerg, så kan ledere af virksomheder også sidde i folketing og landdag.

  I Jydens Land går forfattere og medlemmer af folketinget frit omkring, spørg Møllehave.

 20. Af Ole Juul

  -

  Nogle ophidses af navnet Pio, andre af Mao, -næsten sexuelt. Begge er overgangsfigurer fra en anden tid, som alene forbenede kloge-åger stadig har udkomme af at kloge sig på.

  Måske det er tid for Danmark til at revurdere behovet for det enorme sammenrend på Christiansborg Ungdomsskole.

  Behovet er helt enkelt: Højre eller Venstre (blå eller rød om du vil).

  De “sølle” 5 mio. borgere i DK har i den tid vi nu er i, -ikke behov for 7-9-11 eller sågar 13 partier, hvis egne mærkesager alligevel forplumres og stort set er uden betydning, -uanset div. konstellationer og selvvalgte legekammerater.

  Tænk, hvis kompetente hjerner skabte et system, hvor der gennemførtes valg hvert fjerde år!

  Tænk, hvis adgangen til dette valg var ovennævte behov! Intet mere eller mindre! Ingen Villyer, HTS projekter, til lejlighedern indkaldte ungdomshusaktivister, melden sig ud og være løsgænger iført en pakke tudekiks, ingen Ø som alligevel kun er årsag til at bremsen hænger.

  Tænk, hvis fløjene havde ansvarlige voksne forstandige emner som var rede til at lede (tjene) sit ansvarsområde, -og blev målt på evnen senest hvert fjerde år.

  Tænk, hvis Christiansborg igen blev til Christiansborg, – og med “kun” 101 medlemmer af Folketinget, -som er rigeligt til at styre dette, i dagens virkelighed lille land, Danmark.

  Tænk, hvis man nåede at opleve det:-;

 21. Af Viggo Mortensen

  -

  Bla. Bla. Bla. Endnu en lang smøre fra en politisk analytiker.

  Det kunne jo også være, at vælgerne bare har fået godt og grundigt nok af korrupte politikere som ikke gør andet end at sørge for dem selv.

 22. Af K. Hansen

  -

  @Henrik Blom: Det er korrekt, som du skriver, at Sovjetunionen satte det første menneske i kredsløb om jorden. Det gjorde de som et sideprodukt af deres enorme militærbudget, der dels skulle sikre, at magthaverne i det socialistiske paradis kunne holde arbejderne og bønderne nede, dels at de ikke blev invaderet og sat fra magten af de slemme kapitalister udefra.

  Hvis det sovjetsocialistiske arbejderparadis også havde formået at brødføde deres egen befolkning og tilbyde dem en levestand, der ikke måtte have fået en dansk arbejdsløs til at dø af grin, så havde det ikke været nødvendigt at holde dem nede med hemmeligt politi, overvågning og statsejede “pionerpaladser” til at passe og indoktrinere børnene, mens mor og far arbejdede 12 timer om dagen.

  Måske bonde- og arbejderparadiset ligefrem ville have kunnet overleve sig selv. Men selv et militærapparat, der kunne sætte mennesker i kredsløb om jorden, formåede i længden ikke at holde den brede befolkning nede.

 23. Af Niels B. Larsen

  -

  @ Henrik Blom

  Det er rigtigt at USSR kom først med mennesket i rummet.

  Til gengæld tabte landet kapløbet.

  Og de 3 socialister: Stalin, Mao og Hitler er stadig de 3 største massemordere, verden har kendt.

 24. Af A N

  -

  SF slagter løs på de handicappede, førtidspensionister og fleksjobbere, og en ting er, at forandringer kan være nødvendige, og at justeringer altid vil være nødvendige med tiden, men SF slog sig først op inden valget på at ville hjælpe, og så bagefter slår man sig op på, at de eneste, man ikke vil hjælpe, er de med handicap, og at det især er de med handicap, man gerne vil slå ned på.

  Sådan spiller klaveret ikke, og den akademiske besætning i SF – og medierne – er sikkert ligeglad med de handicappede og vil helst lade som ingenting, men jeg tror bare, at alle danskere ved godt inderst inde, at det forholder sig, som jeg siger. Pia Kjærsgaard har også sagt, at Thorning går målrettet efter de svageste i en grad, så det er skræmmende. Derfor er SF færdigt i dansk politik.

  Der er ikke tale om, at “mediedækningen er gået i minus” for SF, sådan som Lisbeth Knudsen skriver det. SF ligger bare, som de har redt, og danskerne vil huske dem for det, og jeg tvivler på, at de selvfede hyklere i SF vil sidde i folketinget efter ret mange folketingsvalg endnu. De er færdige og er p.t. kun ved egen kraft ved at uddybe deres egen grav, så de kan få plads til alle SF’ere i hullet.

 25. Af Arne Rud

  -

  @Henrik Blom. – Berlinmuren er faldet, der må være en Kant: Stier i landskabet har betydning for folkesundheden og åbner for opmærksomheden for landskabets værdier historisk i forhold til plante- og dyreliv; kirke- og skolestier viser vej til klosterhaver og skolebotaniske haver og kirke- og skoleblade drejer sig om stier i sognet, se Svanestien på Bornholm.

 26. Af Henrik Blom

  -

  @Peter Nielsen.
  Nej, hvem fanden gider at glo på et maleri, der ikke forestiller en brølende kronhjort ved en skovsø ?

 27. Af Peter Nielsen

  -

  Det var dog en rædselsfuld stak kommentarer på denne blog. – Længe leve ytringsfriheden. Men hvad nytter det, når man ikke orker at læse ytringerne !?

 28. Af Morten Larsen

  -

  @Lisbeth Knudsen: “Selv om det er en bitter pille at sluge, så gør Søvndal klogt i at bytte sig til en central hjemlig ministerpost.”
  Jeps, så kan Zenia Stampe få udenrigsministerposten i stedet… :O)

 29. Af Henrik Blom

  -

  Men tilbage til EMNET !
  Aksel Larsen !
  Lavede prut i farsen.
  Og så blev han smidt ud af DKP !
  Ak og ak og ak og VE.

 30. Af Henrik Blom

  -

  @Arne Rud.
  Mener du virkelig det ?
  Mener du virkelig, at mine kommentarer holder vand helt tilbage til Adams tid ?
  Måske man rejser mig en statue i poleret bronze midt på rådhuspladsen og tourister kommer valfartende fra alverdens lande og beskuer mig og tager billeder af mig og fortæller deres børnebørn og børnebørns børnebørn langt ude i fremtiden, at tipoldefader SÅ Henrik Blom med sine egne øjne ?
  Næh tak !
  Du er GENNEMSKUET, min gode Arne Rud !
  MIG skal du ikke give STORHEDSVANVID !
  Må jeg byde dig en cigar ?
  BOOOOM !
  HA !

 31. Af Arne Rud

  -

  @Henrik Blom. – Der er intet nyt under solen, hvis Adam vendte tilbage til jorden, ville han ikke genkende noget – bortset fra dine kommentarer.

 32. Af Henrik Blom

  -

  @Niels O.
  Jeg kan forstå, at du er professor i nationaløkonomi ?
  Eller … hvorledes ?

 33. Af Henrik Blom

  -

  @ Niels O.
  Det har jeg gjort !
  Og jeg har også været til EKSAMEN i det …
  Har du ?
  ALENE de arbejdsløse i kapitalismens kølvand i EU udgør pt. en mellemstor europæisk republik med et BNP på absolut 0.
  Det behøver man vist ikke, at være professor i nationaløkonomi for, at se er et MEGET ALVORLIGT problem, vel ?
  Dem der lægger murstenene og banker sømmene i, bliver arbejdsløse.
  Dem der scorer KASSEN på “værdipapirer” uden at røre en fjer, placerer pengene i skattely på Bermudas.
  Sku ikke særlig smart, hva ?
  Set fra et nationaløkonomisk synspunkt, hva ?

 34. Af Henrik Blom

  -

  @Thomas H. Rasmussen.
  Sænke bundskatten ?
  Er du da blevet fuldstændig skingrende savlende galoperende vanvittig mand ?
  Vil du give rengøringsassistenten og arbejdsmanden skattelettelser ?
  Det er jo, rent ud sagt, KOMPLET UANSVARLIGT !
  Den rene SOCIALISME !
  Næh tak !
  Skal vi være ansvarlige og troværdige og redde samfundsøkonomien, så skal overklassen have skattelettelser, så direktørens frue kan skifte Ferrarien ud når askebægeret er fyldt op.
  Så er der arbejdspladser i Italien.
  Og tjenestetøsen og aupairpigen skal jo også have lidt lommepenge …
  Og staldkarle og gartnere …
  Og millionærvillaen på Hellerupvej og sommerhuset i Frankrig og det hele koster sku PENGE !
  Men det har en rengøringsassistent ikke FORSTAND på.
  De vil vil bare KRÆVE og KRÆVE …

 35. Af Thomas H. Rasmussen

  -

  Nu er det den nye regerings sure lod at rydde op efter det økonomiske morads som bondepartiet Venstre og VKO-regeringen skabte i de 10 år hvor de var i regering hvor den offentlige sektor blev 74 mia. kr. dyrere p.a. end under Nyrup, hvor VKO indførte 287 nye skatter og afgifter, hvor VKO indførte et regeltyranni uden lige og hvor VKO efterlod et årligt statsunderskud på ca. 100 mia. kr.! Efter at regeringen vil indføre en tiltrængt førtids- og kontanthjælpsreform som holder de unge til ilden er det også helt klart at den nye regering skal ændre på deres fordelingspolitik og lade de højtlønnede påtage sig en større del af byrden og så sænke bundskatten!

 36. Af Henrik Blom

  -

  @Arne Rud.
  TAK !
  Det var dengang mandfolkene drak stjernebajere og lavede SJOV med fruentimmerne i Folkets Hus, var det ikke ?
  Ak ja !
  Det begyndte småt og fattigt …
  Men det endte sku med, at USSR sendte det første menneske i kredsløb om jorden !

 37. Af Arne Rud

  -

  @Henrik Blom. – Danmarks første Brugsforening oprettede præsten i Thisted i 1866 og Verdens første Andelsmejeri lå i Hjedding ved Varde i 1882, men et apotek er en sølle sparekasse.

 38. Af Henrik Blom

  -

  Mange akademikere og kulturpersonligheder har beriget arbejderbevægelsen gennem tiderne, til kapitalistbourgeoisiets store FORBITRELSE !
  Martin Andersen Nexø’s udødelige bøger om Pelle og Ditte blev brændt på bålet, da borgerskabet i Danmark stolede på nazisejren i Hitler’s stormagtsdage og indrettede sig derefter.
  Martin Andersen Nexø blev smidt i vestre fængsel på sine gamle dage i Danmark’s frihedskamp uden sin livsvigtige hjertemedicin og tog det TAPPERT som et MANDFOLK, og blev en vældig inspiration for unge raske frihedskæmpere, der tog kampen op i Danmark’s sorteste skæbnetime.
  Martin Andersen Nexø blev indvalgt i DKP’s centralkommite i 1939(?), da kapitalistbourgeoisiet og deres medløbere oppiskede den helt hysteriske løgnagtige hovedløse propaganda, og var STANDHAFTIG i klassekampen.
  Ak jo !
  Der bliver RIGELIGT brug for akademikere og direktører og kunstnere i det nye socialistiske Danmark, hvor rengøringsassistenten og direktøren har EJENDOMSRETTEN til Danmark’s rigdomme i FÆLLESSKAB.
  Hvor kapitalister og spekulanter må feje gaden, hvis ikke de dur til andet, end at RAGE til sig.

 39. Af Frank L

  -

  @ LK

  Nu kan Villy S så med en vis ret hævde at SFs fremgang skyldes ham, hvorfor han jo intet tager fra dem ved at forsøge at få de stemmer de nu engang har til at arbejde.

  Der ud over er det i mit sind ingen som helst tvivl om at der er lavet et velorkestreret fælles-spin fra borgelige medier i et forsøg på “at så lus i skindpelsen” hos baglandet hos SF.

  Dertil kan jeg kun sige som før: Villy gav jer fremgangen. Nu tager han den muligvis igen.

  I mellemtiden får i noget i aldrig rigtigt har haft før:

  Medindflydelse og reel magt.

Kommentarer er lukket.