Hadet på Facebook

Af Lisbeth Knudsen 115

Det er passende lige nu at tale om ytringsfrihed og had. Det givne emne er selvfølgelig attentatforsøget på islamkritikeren Lars Hedegaard, som heldigvis mislykkedes. Nu flere dage efter kender vi stadig ikke gerningsmand og motiv til den skræmmende begivenhed, der tilsyneladende endnu engang skal sætte diskussionen om ytringsfrihed på dagsordenen i Danmark og for den sags skyld Sverige med, hvor Hedegaard sammen med andre meningsfæller har påbegyndt udgivelsen af en avis for at understrege islam-debattens nødvendighed.

Hedegaard klager over manglende opbakning hos politikere og medier til kampen for ytringsfriheden. Det har han ingen som helst grund til. Han og andre har alle muligheder for at gøre deres synspunkter gældende. Uanset hvad man måtte mene om Hedegaards uforsonlige stil og synspunkter i øvrigt, så er det blevet sagt adskillige steder og adskillige gange siden attentatforsøget, at vi må insistere på at alt kan diskuteres og på en ytringsfrihed med vide rammer. De rammer som sættes af domstolene og lovgivningen.

Men at der sker ting i vores samfund, som gør det vanskeligt at håndtere ytringsfriheden understreger en tankevækkende og aktuel sag fra Sverige. H&M hører til en af de mest professionelle detailhandelskæder og virksomheder, når det gælder håndteringen af de sociale medier og internettet. Alligevel gik det galt.

H&M  har 13.642.000 fans på Facebook over hele verden og godt to millioner »followers« på Twitter og 125.000 »followers« på fototjenesten Instagram. Forleden afslørede SVTs kulegravende program, »Updrag granskning«, at H&M havde ladet en ekstrem hadefuld debat rettet mod en 21-årig ung kvinde ligge på deres netside med godt 3000 indlæg i mere end en måned.

Kvinden havde formastet sig til at skrive på H&Ms Facebook side, at hun synes, det var angribeligt, at tøjproducenten solgte en idol-trøje med den kendte og dræbte rapper, Tupac Shakur, som har været dømt for seksuelt overgreb på en kvinde.

Det fik tilsyneladende had-kulturen på nettet til at gå amok, og pigen blev anbefalet alt muligt fra at begå selvmord og til at skyde sig selv. Der var opfordringer til at hun burde voldtages, stenes eller druknes. En person lægger tilmed kvindens adresse åbent ud på nettet. H&M griber ikke ind, før SVT afslører affæren. Det svenske politi har ikke grebet ind. Detailhandelskæden H&M forsvarer sig med, at de ikke kunne håndtere, at der på kort tid flød godt 3000 kommentarer ind på den unge kvindes indlæg.

Den 21 årige Julie har nu politianmeldt dødstruslerne, men i første omgang gjorde politiet ikke noget. Først da SVT tog sagen op, kom der gang i tingene. Sagen er ikke her at udstille H&M. Sagen er at det her kunne ske for en hvilken som helst virksomhed eller organisation, og at vores juridiske system ikke er indrettet på at håndtere had-kriminalitet på nettet.

Vi har ikke en politimæssig overvågning og en politimæssig opfølgning på had kriminalitet på nettet. Det er fint, at der er fokus på børne- og unge-mobning på nettet, men der finder også grænseoverskridende debatindlæg, dødstrusler og brud på privatlivets fred sted i voksen-debatter. Den svenske justitsminister og den svenske generaldirektør for Datainspektionen  vil nu se på sagen. Men det er svært, for ikke mange dømmes for hadefulde angreb på nettet.

Det er svært, fordi dataserverne står i udlandet og f.eks. Facebook er ikke særligt tilbøjelig til at udlevere IP-adresser eller andet, som kan føre til afsløringen af en gerningsmand. Lovgivningen om krænkelser og injurier er skrevet i en anden tid, som den svenske justitsminister siger. Det gælder også lovningen i Danmark. Det må de Facebook-glade danske politikere gøre noget ved. Inden vi får en tilsvarende sag i Danmark.

115 kommentarer RSS

 1. Af Hans Nielsen

  -

  @ Arne von Kappelgaard kl. 18:03

  Ja, og nu har regeringen sat turbo på importen af endnu flere uintegrerbare funktionelle analfabeter fra Mellemøsten, der på sigt bliver regeringens KERNEVÆLGERE!

  Så kan vi se frem til endnu flere milliardudgifter i “GODHEDSINDUSTRIEN”.

  God weekend til dig, Arne. Og tak fordi du orker!!

 2. Af Arne von Kappelgaard

  -

  @ Hans Nielsen

  Tak. Det er altid rart at have styr på fakta, når man skal diskutere med vores hjemlige godhedsapostle. Ikke fordi jeg tror det hjælper det fjerneste. De lever i deres egen lille verden, hvor der er råd til det hele, hvis ellers man hedder Ali, Muhammed eller Hussein.
  Man kan altid genkende en kulturradigal/gutmenschen på at de prædiker tolerance for andre, men praktiserer det kun overfor dem de deler mening med. Man skal lede længe efter mere intolerante mennesker end de gode viljers brigade. Men selfølgelig, enhver so syntes bedst om sine egne grise!

  Tallene for specialundervisning (Specialskoler og klasser) er uhyrlige, utroligt at man bliver ved. Meget skyldes fætter/kusine ægteskab som man har praktiseret i generationer, hvorved man havner i indavl, og resultatet bliver børn med diverse skavanker/skader, som større sygelighed, D-vitaminmangel, diabetestilfælde, nedsat motorik, mental retardering, nedsat hørelse (døvhed), blindhed, hareskår, skæve hoveder og korte arme, og hvor forældrene forventer at samfundet betaler, og det gør samfundet så.
  På Københavns kommunes 3 skoler for udviklingshæmmede, er 6 ud af 10 børn af såkaldt tosprogede, altså Allas “lystige” svende. (se Ugeskrift for Læger 2003, 165 (18):1849.

  Disse midler kunne være anvendt på egne borgere, der har været på arbejdsmarkedet i 30, 40 og 50 år.

  Jeg går ud fra, at dine tal er fra 2012! For i 2010 var 84.000 i specialundervisning, det kostede 12.8 mia.kr.årligt, hvad der svarede til 29.7 pct. af folkeskolens samlede budget! (Folkeskolen.dk, 02.06.2010).

  Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

 3. Af Hans Nielsen

  -

  @ Arne Von Kappelgaard 15 februar kl. 10:57

  TAK for et fremragende indlæg! Dejligt med nogle faktuelle kendsgerninger i debatten.

  Du er dog for “flink” når du skriver: “at 38% af de tosprogede er funktionelle analfabeter”. Tallet er ca. 50%.

  I Københavns er ca. 30% af eleverne tosprogede. Ca. 50% af de tosprogede er funktionelle analfabeter efter endt skolegang.

  Årligt bruges der ca. 14 MILLIARDER til SPECIALUNDERVISNING (ca. 30% af HELE budgettet for folkeskolen).

  I sandhed, “KULTURBERIGELSE” koster kassen.

 4. Af flemming bang

  -

  Arne har musslimerne forbillet jøderne.sådan går tingene i ring

 5. Af Ulf Timmermann

  -

  @ Jakob Schmidt-Rasmussen

  Du har misforstået min sammenstilling med feminismen – som alene refererer til dens ligeledes brug af dæmonisering. Vupti bekræftet af, at du straks dæmoniserer mig, ”tillægger mig”.

  ”Anti-racisterne” har bestemt heller ikke holdt sig tilbage, det var faktisk ”ham der begyndte”, som vi drenge sagde i skolegården – jeg ser det sådan, at de siden primo- eller midt-firserne har dæmoniseret ”den almindelige dansker” med (imod tidligere med, at han var ”mandschauvinist”), med altså, at de her helt almindelige danskere var ”racister”. I al fald, fra det tidspunkt husker jeg, at det blev mainstream at dæmonisere danskerne med, at de var ”racister” – jeg husker især Mimi Stilling Jakobsen som foregangskvinde, mainstream-banebryder. Det er blot ifølge min hukommelse, jeg er åben over for andre bud.

  Der har været noget ”ulven kommer, ulven kommer” over hele forløbet – meget apropos, at den rigtige ulv nu er kommet tilbage til Danmark. Den foretrækker jeg fremfor dæmoner.

  Vi har flere måder, henvisninger, til at påberåbe os ”universalisme” i Vesten – det gør både venstre- og højreorienterede, hver på deres måde, hver med deres henvisninger. Det er min egentlige pointe. En delforklaring er utvivlsomt, at vi har en lang tradition som bærere af en monoteistisk religion (ligesom muslimerne). En anden delforklaring er, sådan lidt symbolsk, at vi i det her Vesten har råd til at spise med sølvbestik og drikke af krystalglas. Det holder jeg mig selv til, men kun rent fysisk altså – hver dag. Med mindre jeg springer over og spiser med (bambus)pinde.

  Iøvrigt, een ting må glæde dig m.h.t. de her ”anti-racister”, Jakob: De har ligesom kollektivt valgt at se igennem fingrene med både vores permanente ”missioner” og lyn-aktioner i den muslimske verden. I al fald er deres modstand såre spæd, blot sporadiske udbrud – lidt i stil med det her lidt febrilske slåen sig på lommen: Har jeg nu husket mine nøgler? Eller mobiltelefon.

  Ulf Timmermann – “racist” og “anti-amerikaner”.

 6. Af Niels Juul Hansen

  -

  @PREBEN F1 JENSENH,

  Kan du forklare, hvad det er, du finder så sympatisk ved Arne von Kappelgaard og Den Danske Forening?

  De er for hård kost selv for Dansk Folkeparti.

  Er de det alternativ til vore eksisterende politiske partier, du hele tiden efterlyser?

 7. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Kappelgaards indlæg kl. 10.57 er så godt og oplysende, at det bør læses selvom det er meget langt.

 8. Af Arne von Kappelgaard

  -

  @ Niels Juul Hansen

  Krænkelsessegmentet´s sædvanlige ageren, fejhed og snakken uden om for fuld udblæsning. Men hvornår har mangfoldighedsnaviisterne ladet deres oratoriske udgydelser bremse af mangel på indsigt!

  Det danske vanvid-den danske skamstøtte-vores egen undergang.

  ”Kære partifæller, vi gjorde det. Kære partifæller, i dag er det skiftedag i Danmark.”
  (Helle Thorning-Schmidt i TV-2 den 16.09. 2011, efter valget 15.09.2011)

  Både mennesker og dyr lærer af erfaringer og mønstre, og man er da på herrens mark, hvis man bliver ved med at sætte hænderne på en varm kogeplade, efter at have brændt sig i 40 år! Men det gælder ikke for vores ryggesløse politikere – ridderne af den gyldne ordstrøm -, de kulturradikale gutmenschen og for fagbevægelsen. Især sidstnævnte kan klandres, de har gået forræderens ærinde og tjent usselheden. Det var deres medlemmer, der i årevis mærkede ulemperne, utrygheden, vandalisme og hærværk, chikanen og kriminaliteten på deres krop, men de blev skamløst stigmatiseret som racister/mørkemænd/nazister af den fagbevægelse og det socialdemokrati som de naivt troede ville varetage deres interesse. Men heri måtte de sluge den bitre kalk, erkende virkeligheden og en illusion fattigere.
  Disse mischlinge der har åbnet portene til Danmark uden forbehold, kan istemme hvad de anklagede i Nürnberg sagde: ”Ich bekenne mich im Sinne der Anklage nicht schuldig.”
  I og med at man ukritisk har givet revl og krat dansk statsborgerskab, så har man også samtidig inviteret den islamiske terror til Danmark, hvor den på et givet tidspunkt kan stikke sit hæslige ansigt frem. Ansvaret for denne elendighed ligger kun et sted, hos de gamle politiske partier, uanset hvilken partifarve de har. Vores politikere stod nærmest og faldbød dansk statsborgerskab til den/dem, der gad række deres hånd frem og kunne påstå sig som forfulgt.

  Manglende accept.

  Der har aldrig i Danmark været tilslutning til den førte indvandrings/asyl politik.
  For eksempel mente 88 pct. af alle danskere i 1993, at kriminelle asylansøgere straks skal kunne udvises, og det uanset deres ansøgning om asyl, (Sonar/Jyllands-Posten 27.06.1993). Og 93 pct. mente samme år, at indvandrere, der dømmes for vold, voldtægt og ligende, burde kunne udvises,
  (Observa/B.T., 10.09.1993). I 1995 mente 82 pct. at kriminelle flygtninge skulle kunne sendes hjem, (Gallup/Erhvervsbladet, 15.06.1995).
  Om islam mente 65 pct. i 1988 , at det vil være til skade for verden, hvis den religion blev væsentlig mere udbredt, (Gallup/Berlinske Tidende, 10.04.1988), og om familiesammenføringerne mente 73 pct. i 1990, at reglerne førte til større indvandring, (Gallup/Berlingske Tidende, 29.10.1990).
  Om støtte til fremmede kulturer her i landet var enigheden ligeledes stor: 91 pct. mente i 1992, at det offentlige skulle standse undervisningen af indvandrere/flygtninge i deres hjemlands sprog og i stedet forbedre danskundervisningen, (Ekstra Bladet, 12.01.1992).
  ”Indvandring og islam splitter danskerne”, 42,4 pct. ser indvandring som et negativt fænomen, og 54,9 pct. opfatter i høj grad eller i nogen grad islams tilstedeværelse i Danmark dom et problem. (Rambøl/Jyllands-Posten, 16.08.2010).
  Disse befolkningsstemninger blev bakket op af en af vores førende forskere i demografi med disse ord: ”Jeg mener ikke at danskerne har fået sandheden at vide. Den nuværende indvandring er uden historisk sidestykke. Den får nogle konsekvenser, som ingen rigtig vil diskutere, men, som rammer midt ned i den danske befolknings kultur, religion og levevis.” (Professor i demografi ved Københavns Universitet 1971-1995, Poul Christian Mathiesen-1999).

  I 1997 lavede Danmarks Statistik en fremskrivning på indvandrere og deres efterkommere for årene 1998, 1999 og 2000 på henholdsvis 347.327, 364.584 og 382.094, en beregning der næsten på tal kom til at stemme. Der var en lille afvigelse for år 2000 på 3.929 færre personer.
  Men de gik også nogle år frem og fremlagde tal, der viste, at år 2010 ville der være 566.892 fremmede i Danmark, i 2020 ville tallet være steget til 761.148 personer. Det vil kort og godt sige, at i år 2020 ville 13.7 pct. af den danske befolkning bestå af indvandrere og deres efterkommere! Det må mane til eftertanke. (Berlingske Tidende 1.sek.13.09.2000 og 20.09.2000). Forskere på Københavns Universitet med ekspertise i demografi har ”spået”, at vi i Danmark vil have muslimsk flertal inden dette århundrede rinder ud. (Berlingske Tidende 20.08.2005).
  At udviklingen allerede nu er på vej ned af skråplanet, kan vi se ved, at to kommuner, Albertslund og Brøndby er snart hver fjerde borger, 23 pct. nu ikke fra et ikke-vestligt land. I Ishøj har snart hver tredje borger, 30 pct., ikke-vestlig baggrund. (”Indvandrene i Danmark/Danmarks Statistik 2012, s.19).
  Det beskæmmende er, at de desværre ikke har indregnet de ikke-vestlige borgere med, der har opnået dansk statsborgerskab, så procenten er meget større end det fremgår ud fra statistiske materiale.

  Allerede i 2005 erkendte Jyllands-Posten: ”Den politiske og intellektuelle magt-elite er sluppet af sted med i over 20 år at foranstalte en muslimsk storindvandring, der koster det offentlige 65-75 milliarder kroner om året og truer med at tage livet af den danske enhedskultur.” (04.06.2005). Men fra 2012 er indvandringen og udgifterne løbet løbsk og passerer måske 100 milliarder om året! Det helt præcise beløb er svært at fremskaffe, fordi det skjules bevidst. I Aarhus har cand.oceon Ebbe Vig beregnet, at det koster os ca.6-7 mia.kr. om måneden til familiesammenført indvandrere i Danmark (Jyllands-Posten 25.11.2012). Og Lektor, cand.mag. Lone Nørgaard har udtalt: ”det er en smal sag at sætte sig ind i, hvad indvandringen koster. Ikke helt præcist, men nærved og næsten. For ikke at blive grebet på det forkerte ben, lad mig så skønsmæssigt anslå udgifterne til 80 milliarder kroner, selv om det nok snarere ligger i omegnen af 120 milliarder.” (Jyllands-Posten 06.01.2013 ”Debat” s.26 ”Undskyld-hvor kan jeg klage?”
  Socialminister Karen Hækkerup og regeringen har således aflyst den indvandringsundersøgelse, som den tidligere regering og Dansk Folkeparti søsatte for at belyse indvandringens økonomiske og kulturelle omkostninger. ”Nu er den tid heldigvis forbi”, udtaler hun. (Tekst-TV, 04.01.2012).
  Hun kunne også bare have skelet til sin mands farfar, den tidligere budget-og økonomiminister Per Hækkerup, der under regeringen Krag i 1971 iværksatte en undersøgelse, der udkom i december 1973, og bl.a. havde følgende lakoniske ordlyd: ”-ville de samfundsøkonomiske omkostninger ved en fortsat import af udenlandsk arbejdskraft overstige den merproduktion, som disse fremmedarbejdere producerer.” (Perspektivplan II, december 1973). Det siger klart og tydeligt, det uholdbare i at lade fremmede komme til landet, da det på sigt vil blive en byrde. Rent politisk havde man en anden dagsorden, og resultatet ser vi i dag – 40 år efter – hvor man stadig giver plads til uproduktive mennesker.
  Vol(d)smose i Odense er et eksempel på, hvad pengene bruges til: Gratis bus og koncerter til indvandrere 2.844.402 kr, morgenvækning til trætte og ugidelige elever 1.880.855 kr, bedre image 11.421.411 kr, markedsføring 4.385.000 kr, tre konsulenter til såkaldt integration (bl.a. Asmaa Abdol –Hamid/2.mio.kr.) 6.040.692 kr, drift 9.596.542 kr, forsøg på at hindre hærværk 3.821.641 kr, udflugter til BonBon-Land mv., ting der også fandt sted i Mjølner Parken på Nørrebro, og formentlig alle de andre ghettoer. I alt 58.482.279 kr. (Jyllands-Posten, 18.02.2012). Alene på boligforbedringer i ghettoer blev der brugt 48 mia. i 1993-2011 og afsat 11 mia. fra 2012. (Den korte Avis, 21.02.2012).
  Asyl-boom: Allerede i årene 2000-2008 steg antallet af asylsager, der førte til opholdstilladelse, fra 35.000 til 69.277, og antallet af asylcentre steg fra 7 til 25. (Danmarks Statistik, 2011). I 2012 gik det dog endnu værre – som advokater med speciale i familiesammenføring havde forudsagt: ”Familiesammenføringer stiger i 2012 med tusinder pga. regeringens afskaffelse af pointsystemet og dens øvrige lempelser.” (Information, 12.01.2012). ”Nye asylcentre på stribe. Der er store problemer med at sende afviste asylansøgere hjem, hvis de nægter at udrejse, hvad de fleste jo gør. Derfor skal der åbnes et eller to nye asylcentre om måneden. Det skaber lokale protester.” Jyllands-Posten 21. 06. ”forside” + ”Indland” s.12-13). Helt perspektivtløst bliver det, når man ved, at Indenrigsministeriet for nogle år siden lavede en opgørelse over, hvad f.eks.en familie med 2 børn på integrationsydelse koster samfundet på årsbasis, nemlig 583.000 kroner.
  ”Asylansøgere udnytter pasløse lufthavne. Lempelser af sikkerhedsregler og selv-check-in-maskiner gør det muligt for illegale asylsøgere at flyve til Danmark.” (Jyllands-Posten, 17.07.2012 forside og ”Indland” s.04-05).

  ”Vi samler danskerne”- udtaler socialdemokraternes politiske ordfører Magnus Heunicke. (Jyllands-Posten 12. 06. 2012 ”debat” s.23). Tju-hej hvor det går, kickstart, akutpakke, 12 minutter, fair løsning, Danmark i arbejde, millionær skat, lønmodtagere skal ikke betale to gange, de brede skuldre, 2020-planen … o.s.v., o.s.v. . Nej, man orker ikke at kommentere en ny omgang kejserens nye klæder.

  Antallet af muslimske indvandrere eksploderer: Hver ikke-vestlig indvandrer, der siden 1980’erne fik opholdstilladelse i Danmark, er nu blevet til fire, mens hver vestlig indvandrer kun er blevet til to. En undersøgelse fra Ishøj påviser, at 145 tyrkiske mænd, der kom til Danmark i 1969-70, i 2000 var blevet til 2.913 personer som følge af familiesammenføringer og fødsler. (Jyllands-Posten, 24.06.2011). Fra samme kommune lavede man i år 2000 en undersøgelse, hvor man fulgte tyrkiske mænd i 3 generationer for at se, hvor de hentede deres ægtefælle. Resultatet var skræmmende. Af 1. gen. mænd var det 100 pct. der hentede i hjemland, af 2.gen. mænd med tyrkisk baggrund var det 98 pct. der hentede fra hjemland, og 3.gen. var det 100 pct. der hentede ægtefælle i hjemland. Det må være indlysende, at med sådanne tal ligger integrationen i ruiner. Det bliver bakket op af Danmarks Statistik fra 2012, der konstaterer, at i Ishøj er hver tredje borger fra et ikke-vestligt land.

  Hvem husker ikke den famøse palæstinenserlov af 03. marts 1992, hvor 321 såkaldte forfulgte palæstinensere fik humanitær opholdstilladelse i Danmark, med hvad deraf fulgte af fortrædeligheder for den danske befolkning. Tretten år efter (2005) lovens vedtagelse, viser et notat fra Integrationsministeriet, at 2/3 af de tilbageværende er på overførelsesindkomst, og 1/3 er dømt for lovovertrædelser. Ud af de 110 børn der er kommet til efter særlovens vedtagelse, er 62 stykker dømt for lovovertrædelser. I 2006 var gruppen på 321 personer forøget til 9.600 personer
  Året efter (2006) hvor konflikten mellem Israel og Hizbollah eskalerede, blev der alene den 10.07.2006 fløjet 1050 personer fra Damaskus med kurs mod Danmark, og kort tid efter yderligere 1.100, og samme dag 500 personer med dansk statsborgerskab fragtet med en græsk katamaran færge fra Beirut til Larnaca/Cypern.”Det er uvist, hvor mange personer med dansk tilknytning, der befinder sig i området. Et tal på fra 5.800 – 10.000 med palæstinensisk baggrund har været fremført, men usikkerheden er stor. (Ritzau og mogenscamre.dk/index.php?mact/Weekendavisen nr.32 12.08.2011 ”Bøger” s.09 i bogen ”Enkeltskæbnernes politik”).

  ”Israels aktion mod Hizbollah i Libanon i juli 2006. Mere end 5.000 ”danskere” bragt ud af Libanon. Evakueringen skete dels med busser fra beirut til Syrien, og derfra med lufttransport til Larnaca på Cypern, hvorfra de blev fløjet videre.” (da.wikipedia.org/wiki/Evakuering).
  Aktionen kostede danske skatteydere over 60 mio.kr., for at bringe ”forfulgte” palæstinensere på ferie i hjemlandet, til Danmarks! Hvis dette ikke kan åbne danskernes øjne, så er vi et folk der er dømt til undergang, vi beder selv om det!
  I december 2010 udtalte integrationsminister Birthe Rønn Hornbech med henvisning til kriminalstatistikken og det faktum, at 75 pct. af palæstinenserne havde været på overførelsesindkomst i længere perioder: ”De skulle simpelthen aldrig have været her. Det var afviste asylansøgere. Man skulle aldrig have gennemført den lov (03. marts 1992)”. Erfaringerne fra palæstinensersærloven af 1992 viste, at 50 pct. af deres børn over 15 år var dømt for kriminalitet.Nationalbanken advarer: ”En stor del af indvandringen er sket fra mindre udviklede lande med lav erhvervsfrekvens og stort træk på de offentlige velfærdsydelser til følge. Hvis indvandring skal understøtte finansieringen af den offentlige sektor, skal det ske ved superindvandring. Begrebet dækker over en person, som efter endt uddannelse går direkte ud på arbejdsmarkedet med en erhvervsfrekvens på 100, betaler skat som en dansker, undlader at tage familie med og forlader landet før pensionsalderen.” (Nationalbankens 3. kvartalsoversigt”, 2008).
  Men muslimske indvandrere er langt fra ”superindvandrere”. For mens indvandrere fra vestlige lande yder et nettobidrag til det danske samfund på 34.000 kr årligt, koster indvandrere fra ikke-vestlige lande samfundet netto 31.000 kr i gennemsnit. (Rockwool Fonden ”Indvandringens betydning for de offentlige finanser i Danmark” s.23-24, Arbejdspapir nr.24, og Jyllands-Posten, 24.06.2011). Læs også ”Indvandringens økonomiske konsekvenser, Delrapport, april 2011,” under ledelse af afdelingschef i Integrationsministeriet Henrik Kyvsgaard.
  I en rapport fra 2005 fremgår det, at nettoudgiften for hver ikke-vestlig fremmed andrager 2.6 mio.kr. gennem et liv. (Finansministeriet/Velfærdskommissionen 2005).
  Det er skønnet, at 80% af velfærdsstatens nuværende finansieringsproblemer ikke ville eksistere, hvis indvandrene arbejdede i samme omfang som danskere. Der bliver også nævnt, at der aldrig på noget tidspunkt i de 35 år efter 1970 var noget flertal for den førte politik! (Gunnar Viby Mogensen: ”Det danske velfærdssamfunds historie,” bd.I + II). Det bliver bakket op af forskningsprofessor, Cand.polit. Torben Tranæs på Næringslivets Hovedorganisations årskonferance i Oslo 5. januar 2011 med følgende bemærkning: ”Den ikke-vestlige indvandring er ikke bæredygtig.”
  Men det vidste man allerede under Nyrup-regeringen i 1997, hvor Økonomiministeriet lavede en undersøgelse, at kun fordi man regnede den vestlige indvandring med, trak det lige akkurat den samlede effekt op, så det blev positivt, med en størrelsesorden på under 1 promille. Havde man ikke taget vestlig indvandring med, så var det blevet rigtigt slemt.(Økonomisk Oversigt 1997, afsnit 5.4.1.).
  Udgifter for indvandrere på førtidspension eksploderer: ”84 pct. af alle dansk-irakere over 25 år er enten på førtidspension, kontanthjælp eller dagpenge.” (Ekstra Bladet, 16.08.2009).
  ”Massiv stigning i antal indvandrede på førtidspension. Antallet af indvandrere fra ikke-vestlige lande, som er permanent arbejdsuduelige, er på 5 år steget med 51 %, på Fyn med 68 %. Og 41 % af de 55-59-årige ikke-vestlige indvandrere mellem 55-59 år er på førtidspension, mens det samme tal for danskere kun er 13%.” (Berlingske Tidende, 26.03.2012). ”Tidobling af indvandrere på førtidspension.” Siden 1990 er antallet af ikke vestlige indvandrere og deres efterkommere på førtidspension næsten ti-doblet fra 2.979 til 27.375 personer i 2010. Imens er det samlede antal af etniske danskere på førtidspension faktisk faldet fra 262.000 til 205.000, mens samme tal for etniske danskere kun er på 13 pct., viser en analyse fra Rockwool Fondens Forskningsenhed ifølge Berlingske Tidende samt Snaphanen, 28.03. 2012.
  ”Flertal vil revurdere førtidspensioner. Indvandrere fra ikke-vestlige lande kostede sidte år den danske stat 16 mia.kr. (Jyllands-Posten 07.02.2011 ”Debat” s.2).
  Arbejdsløsheden blandt indvandrere fra ikke-vestlige lande eksploderer: ”Fra 2010 til 2011 er arbejdsløsheden blandt ikke-vestlige indvandrere, især muslimske, steget fra 46 til 54 %.” (Tekst-TV, nov. 2011). Af arbejdsduelige somaliere var kun 38 % i arbejde i 2009, af irakere og libanesere kun 41 %, til trods for at kommunerne præmieredes med 30.000 kr for at ansætte en indvandrer – en klar diskrimination af arbejdsløse danskere. (Statistisk Årbog, 2011).

  Kriminalitet.
  Kriminalitetsomkostninger eksploderer: Over 70 % af de indsatte i ungdomsfængslerne er af anden etnisk herkomst end dansk.Voldtægterne steg i 2010 til 430, voldsforbrydelserne til hele 18.000! (Danmarks Statistik, 2010). Mænd fra Somalia, Tyrkiet Marokko samt palæstinensere er de mest voldelige. De begår voldsforbrydelser 3-4 gange så hyppigt som gennemsnittet af ikke-vestlige indvandrere (Jyllands-Posten, 07.12.2010). Februar 2008-borgerkrigsligende tilstande i danske ghettoer, foranstaltet af unge uintegrerbare muslimer. Afbrænding af biler, skoler, væresteder, containere. Den 03.02.2011-ildspåsættelser i Tingbjerg og Mjølnerparken, hvor redningsmandskab bliver mødt med stenkast. Og Villy scorer billige point på en uforpligtwende udtalelse: ”Til disse mørkemænd vil jeg sige:Gå ad helvede til.”
  Se også: Forskningsprofessor, Cand. Polit. Torben Tranæs ”Etniske minoriteters overrepresentation i strafferetlige domme,” Rockwool Fondens Forskningsenhed 2011.
  I 1999 lavede Københavns Politi en opgørelse, der viste, at 72 pct. af unge mellem 15-18 år, blev fængslet for ungdomskriminalitet, har indvandrerbaggrund. ”Rekordmange blev fremstillet i Københavns Dommervagt i 2011. Knap 70 pct. (1422 ud af 2099) var af udenlandsk herkomst.” (Ekstra Bladet, 10.02.2012).
  ”Jages i hele verden-Dansk politi efterlyser lige nu 26 personer” (Ekstra Bladet, 28.02.2012 s.22). Af de 26 er de 24 af ikke dansk herkomst, de bærer navne som Nazar, Hassan, Muhammed, Shahid. De er dømt for drab, sex med mindreårige, narkohandel, hjemmerøveri, svindel, folkedrab og røveri. Intet under, at udgifterne stiger i olympisk tempo. ”Indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den.” Ritt Bjerregaard (A), Jyllands-Posten 27.10.1991).
  I 2006 (april) kom den rapport, som den radikale rådmand i Odense, Erik Simonsen havde bestilt, og den viste et massivt snyderi fra indvandres side, sort arbejde, socialt bedrageri med eksempelvis pro forma skilsmisser. I 2011 bevilgede Integrationsminister Karen Hækkerup 24 mio.kr. til undersøgelse og bekæmpelse af danske salafisters gøren og laden, idet de i offentlig rum sagde, at de ønskede at danske soldater kom hjem i en kiste.(Jyllands-Posten, 15.10. og 08.11.2011).
  Ved en stikprøvekontrol af 269 personer med somalisk baggrund og boende i Gellerup Parken og Bispehaven, har Told og Skat konstateret at 248 af dem har snydt (dokumentfalsk) systematisk for tilsammen 12,5 mio. kr., altså med 92 pct. hyppighed for mere end 50.000 kr. i gennemsnit for bl.a. ”befordring” og ”lønmodtagerudgifter”, skønt to tredjedele af dem lever af bistandshjælp. (Jyllands-Posten 27.05.2012 ”forside” og ”Indblik” s.01-04). Somalierne har den laveste beskæftigelsesfrekvens og mindst integrerbare i Danmark. De har benyttet skattevæsenets ”tast-selv-ordning” der i disse kredse kaldes for ”tag-selv-ordning”, og det har man gjort bogstaveligt. Virkelig undergravende for velfærdssamfundet. Selvom de er på overførelsesindkomst/kontanthjælp, får de råd til at sende eller overføre årligt 15.000 kr. ud af landet. (Jyllands-Posten 10.06. 2012 ”indland” s.10). Gruppen af somalier der meget nødig arbejder, er steget fra 113 personer i 2011 til fra januar-november 2012 til 804 personer, en stigning på 612 pct.! (Jyllands-Posten ”Indland” 20.12.2012 s.13). De fleste asylansøgere kommer fra muslimske lande: Afghanistan, Algeriet, Irak, Iran, Kosovo, Libyen, Marokko, Nigeria, Pakistan, Palæstinensere (statsløae), Somalia, Syrien, Tunesien,
  Det tiltagende narkoproblem kunne måske også mindskes, da det har vist sig, at 46 pct. af asylansøgerne (ca.3000 personer) opretholder sig uretmæssigt i landet, og sælger narko i København/Vesterbro med udgangspunkt fra Røde Kors Asylcenter Sandholm i Nord Sjælland. (TV-2 Nyhederne kl.1900, 09.12.2012).
  ”Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.” (Jytte Hilden (A), Århus Stifttidende 26.03.1996).
  Og Overborgmester istemmer med følgende udtalelse om Nørrebro: ”-når jeg kommer på Nørrebro, tænker jeg altid på, hvor fantastisk det er at være overborgmester for en by, der har så bred en mangfoldighed- her mødes en myriade af forskellige kulturer på kryds og tværs og beriger hinanden i et fælles samspil.” (Overborgmester Frank Jensen´s Nytårsbrev til Nørrebro/Nordvest 2. Januar 2013).

  Folkeskole.
  Folkeskolen er under opløsning: Muslimske børns ringe respekt for især kvindelige lærere ”Jeg er så skide træt af jer muslimer, som ødelægger undervisningen” udtalte en skoleleder (Birgitte Sonsby) på Ejerslykkeskolen i Odense, (Fyens Stifttidende, 17.10.2012), og denne uro medvirker stærkt til, at 15-20 % af alle elever nu forlader folkeskolen som funktionelle analfabeter. Blandt 2. generations indvandrerbørn er det hele 38 %. Den ekstra indsats, der ydes indvandrerbørn, medfører, at danske børn lades i stikken i folkeskolen.
  ”Det gamle lands normer-Børn med ikke-vestlige rødder klarer sig vidt forskelligt i Folkeskolen. Etnicitet og kultur spiller tilsyneladende en afgørende rolle. Nye tal er følsomme.” (Weekendavisen nr.26, 01.-07. juli 2011 ”Samfund” s.3). De dårlige i forhold til danske elevers gennemsnit kommer fra bl.a. Libanon, Somalia, Tyrkiet, Irak, Marokko, Afghanistan. Det er samme grupper der trækker voldsomt på kriminalitetsstatistikken og på overførelsesindkomsterne.
  ”Tosprogede børn dumper i dansk-Flere end halvdelen af alle tosprogede børn med ikke-vestlig baggrund taler dårlig dansk, når de begynder i Folkeskolen. Mange af dem når aldrig at komme på niveau med de danske børn.” (Jyllands-Posten, 24.04.2012 ”Indland” s.12-13 og forside).
  Danske forældre fravælger da også i stigende grad folkeskolen til fordel for privatskoler. Det har forældrene til 45 % af børnene i det indvandrertunge Blågård Skoles distrikt på Indre Nørrebro/ København eksempelvis gjort. (Berlingske, 19.10.2012). ”På Nørrebro har man ikke længere en folkets skole”, udtaler professor i pædagogik Niels Egelund. (Information, 10.10.2012).
  ”En tredjedel af de københavnske folkeskoleelever har en anden baggrund end dansk, og cirka 20 pct. er muslimer.” (Integrationsborgmester i København, Anna Mee Allerslev (B), 28.03.2012 på sin første blog i Jyllands-Posten).
  Siden 2007 er antallet af elever i privatskolerne steget fra 92.900 til 102.498, mens elevtallet i folkeskolen er faldet fra 587.769 til 566.660. (Jyllands-Posten, ”Indland” 06.12.2012 s.12-13).
  Mange forældre finder det også stødende, at for at imødekomme det stadig større kontingent af muslimer, så giver man køb på de danske juletraditioner, som skoleleder Karen Margrethe Grønlund gjorde det i Klostervængets Skole sidste år. (Jyllands-Posten 18.12.2011 ”Indland” s.06 og forside/TV-Avisen 18.12.2011). Seneste eksempel er fravælgelse af juletræ i den nordsjællandske ghetto Egedalsvænge i november 2012, besluttet af en muslimsk domineret beboerbestyrelse, men så senere omgjort under stort ståhej. (dr.sk, 07.11.2012).
  Stadig flere boligområder bliver til ghettoer (undskyld udsatte områder!) trods den tidligere borgerlige regerings mål om at sænke andelen af indvandrere i ghettoer, er det gået den modsatte vej, viser nye tal, (Jyllands-Posten 17.08.2011 ”Indland” s.08-09). Dette fortsætter i 2011 nu under en såkaldt socialdemokratisk ledet regering, da 4 nye boligområder blev udnævnt til ghettoer, hvorefter der var 28 i alt. Det skyldtes bl.a., at andelen af kriminalitetsdømte personer i dem oversteg grænsen på 2,7 %, svarende til tre gange så mange kriminelle som i Danmark som helhed. (Jyllands-Posten, 05.10.2011). Snyderiet i ghettoerne med skat og moms er desuden så massivt, hvor man har gennemtravlet 26 områder, og hvor der er afsløret forsøg på snyd for mindst 40 mio.kr, at selv hærdede skattefolk er rystede. (Jyllands-Posten, 12.03.2012 s.03).
  Som følge af indvandringen af uintegrerbare folkegrupper steg arbejdsløshedsunderstøttelsen i 2009 til 36 milliarder, kontanthjælpen til 15 milliarder, boligstøtten til 12 milliarder og udgifterne til revalidering til 81 milliarder. (Danmarks Statistik, 2010).
  Asyludgifterne for 2012 er 165 mio. kr. større end forventet, og er nu på 1.108 mia.kr., og årsudgiften til en gennemsnitlig asylansøger er 219.465 kr. (Jyllands-Posten ”Indland”, 21.12.2012 s.05).

  ”Vi er kommet godt fra start”, statsminister Helle Thorning- Schmidt forsvarede regeringens første tid på trods af massiv kritik om løftebrud, (TV-2, 25.10.2011).

  Vejen til evig forsørgelse.

  Regeringen Helle Thorning-Schmidt første tiltag var:
  Fjernelsen af fattigdomsydelserne – til folk der ikke har betalt til velfærsdssamfundet – blev af regeringen skønnet til at koste 350 mil.kr., men det reelle tal landede på 804 mio.kr. (Jyllands-Posten 29.01.2012 ”forside” og ”Indblik” s.2-3).
  At indføre tidsubestemt tolkebistand.
  Fjernelse af starthjælpen, introduktionsydelsen, kontanthjælpsloftet og 225-timersregel, de såkaldte fattigdomsydelser, der trådte i kraft pr.1. januar 2012.
  Pointsystemet er slettet for familiesammenføring, det skulle før sikre, at de der fik permanent ophold, var i stand til at bidrage til det danske samfund i stedet for at belaste det.
  Sænkning af alderskravet.
  Sprogkravet lempet til laveste niveau.
  Aftale om, at asylansøgere skal kunne bo uden for centrene efter et halvt år.
  Lempelse af udvisningsregler for kriminelle asylansøgere.
  Statsborgerskab tildeles nu også kriminelle udlændinge.
  Efteråret 2012 blev børnecheck til asylansøgere med børn genindført fra dag et.
  Udlændinge kan nu stemme til kommunal-og regionsvalg efter tre års ophold.
  Annullering af periodevis grænsekontrol.

  Disse lempelser resulterede i denne overskrift: ”Flygtninge strømmer til Danmark-Allerede i november nåede antallet af asylansøgere det højeste punkt i 10 år. Det skyldes en kombination af lempelser og uro i Mellemøsten.” (Jyllands-Posten 20.12.2012 ”Forside” og s.12-13 ”Indland.”
  I samme artikel kvidrer Trine Bramsen (A), der er formand for Folketingets integrationsudvalg: ”Stigningen er sket som følge af krig og ufred i verden, blandt andet i Syrien. Ikke som følge af politiske ændringer. Vi har ikke gjort det lettere at få asyl i Danmark.”
  Det falder ikke helt i tråd med følgende udtalelse: ”Det rygtes meget hurtigt, når asylpolitikken i et land ændrer sig. Derfor er det ikke så mærkeligt, at somaliere på flugt også kommer til Danmark, hvis de ved de kan få asyl, og somaliere får nu som udgangspunkt asyl.” (Asylchef i Dansk Flygtningehjælp, Eva Singer, Politiken, 21.06.2012). Det bakkes op med følgende bemærkning: ”Udvalgsformanden (Trine Bramsen) vælger at se bort fra asylsøgernes ret til efter et halvt år at bo og arbejde i Danmark, hvormed de allerede meget små muligheder for hjemsendelse bliver endnu mindre. Informationsniveauet om adgangsvilkårene til de rige lande er meget højt.” (Dr.phil. Gunnar Viby Mogensen, Berlingske Tidende, 05.01.2013).
  ”Der blev gennemført så hårde stramninger til sidst i Lars Løkkes statsministerperiode, at erhvervslivet også sagde, at det ikke gav mening. Det har vi ændret (udtaler Trine Bramsen).” Det blev til 6 stramninger og 26 lempelser. (Jyllands-Posten ”Indland” 23.12.2012 s.06-07).
  ”Hvis ikke indvandringen til Danmark bliver begrænset, vil det danske samfund blive splittet og de grundlæggende værdier i velfærdssamfundet være truet.” (Helle Thorning-Schmidt/Morten Bødskov og andre, i ”Forsvar for fællesskabet,” (2002).

  Alt til stor gavn for godheds-og indvandringsindustrien, som af egennyttige årsager holder gryden i kog og klientgør folk frem for at få dem i arbejde, velvilligt assisteret af vores hjemlige samaritanere. Men man saver jo ikke den gren over, som man selv sidder på, og ej heller bider man den hånd der fodrer en.
  ”Mange flere vil familiesammenføres. Antallet af ansøgninger er steget markant, siden pointsystemet for familiesammenføringer forsvandt” (15.05.2012), Jyllands-Posten 20.10.2012 ”Forside” samt ”Indland” s.10-11).
  For at finansiere den dramatiske stigning i indvandringsudgifter har regeringen optaget statslån på 82 milliarder i 2012 – penge som skal tilbagebetales med renter. Samtidig har den strøget i efterlønnen og hjælpen til syge og gamle, og det overfor mennesker der har været 30-40 og 50 år på arbejdsmarkedet.
  Der er nedlagt 300 skoler og plejehjem lukket – der så kan åbnes som asylcentre -, skåret i hjemmehjælp til samfundets svageste, og pålagt erhvervslivet og borgerne yderligere skatter og afgifter på snart sagt de mest umulige ting, til en i forvejen hårdt prøvet befolkning, der samtidig forringer konkurrenceevnen, lukker virksomheder og eksporterer arbejdspladser, samtidig med at billig østeuropæisk arbejdskraft vælter ind over de åbne grænser.
  De samme massive problemer som vi står med, har Norge også. I 2011 barslede det såkaldte Brochman-udvalg med rapporten: ”Velfærd og migrasjon. Den norske modellens framtid.” Det er tankevækkende læsning, og man spekulerer på, hvornår velfærdssamfundet kollapser. (Weekendavisen nr.31, 05.08.2011 s.6)

  Såkaldt bistand.
  Ikke nok med at man skal se på at fremmede i Danmark bliver forgyldt, så er der på det seneste bevilget 6 mio. kr. til Gaza, 18 mio. kr. til homosexuelle i Afrika, og tilstedeværelsen i Afghanistan vil fremover med de aftaler politikerne har lavet, koste os over en halv mia.kr. om året. De palæstinensiske selvstyreområder er i særklasse, når det drejer sig om at få snablen ned i donorlandenes pengekasse.
  Her ligger de på en klar førsteplads, når det gælder bistand, med 30.000 kr. pr.indbygger. (Udenrigsministeriets tidsskrift ”Udvikling”-nr.3/juni-juli 2012). I 2010 gik der 158 mio.kr. til områderne fra Danmark, for at fremme /lokaludvikling/flygninge/ menneskerettigheder. (Udenrigsministeriets hjemmeside).
  Udviklingsminister Christian Friis Bach om Syrien: ”Der er nu tale om en omfattende humanitær katastrofe, og derfor giver vi ekstra 50 millioner kroner.” (Udenrigsministeriets hjemmeside, 08.12.2012).
  Samme Udviklingsminister har bevilget 100 mio.kr. til Syd-Sudan. (DR-2 ”Deadline” 21.12.2012 kl.17.00). Og når det gælder aktiviteter i udlandet, så er der ingen smalhals med skatteborgernes penge. Den 13.01.2013 blev der bevilget 125 mio.kr. til det såkaldte danske Sahel initiativ, over de næste 4 år. (Udenrigsministeriets hjemmeside, 13.01.2013 kl.19:06).
  I Danmark er der ingen smalle steder eller smalhals overfor dem der ikke bidrager til samfundet, hvorimod egne borgere bliver flået og gjort til grin. Først urinerer de op af en, og så beskylder de en for at lugte.
  Vi skal konstant lægge øre til muslimers jammer om påstået undertrykkelse og racisme p.g.a. deres tro. Vi må konstatere, at alt for mange muslimer vejrer krænkelser og føler sig stødt med det samme, hvor meningsudvekslinger brydes, bl.a. i det offentlige rum. Det gælder især hvis meningerne fremføres af ”vantro”, så er man pludselig som en mimose, sart og skrøbelig. Man efterlades med det indtryk, at mange muslimer er født med et gen, der gør dem evigt utilpassede, og det uanset hvor de slår sig ned. Hvorfor tager muslimer rundt om i Europa ikke ansvar for deres egen katastrofale situation, i stedet for at skyde skylden på vesten! Det er den rene ynk at høre muslimernes klagesang. Man kan roligt kalde det selvmedlidenhedens destruktive kunst. Hvis de er så utilfredse med vores levevis, hvorfor vælger de så ikke at slå sig ned i et muslimsk land i deres nærområde?
  Hvorfor vælger de ikke de årlange overførelsesindkomster fra, og prøver at klare sig selv? Når de ikke anerkender anderledes tænkende, f.eks. kristne, hvorfor står de så forrest i køen når der skal uddeles julehjælp? Når man vælger at bosætte sig i et andet land, så er det vel ikke ”værten” der skal lade sig koste rundt med af ”gæsterne”, eller hvad?
  Som Maria Mawla, kvinde i hjemmeværnet udtalte: ”-jeg sætter islam højere end mit eget liv, og det såkaldte demokrati, vi i Danmark praktiserer.” (Jyllands-Posten, 22.07.2009).
  Der tegner sig et billed, en tendens, derfor er indvandrerkritik påkrævet og ønskværdig, uanset hvad andre end måtte mene.
  Man behøver ikke være professor i nationaløkonomi, for at se, at som det er nu, hvor de produktive er i mindretal, medens asylansøgere og andre udefra har snablen i de offentlige kasser er i flertal, så står vi en uholdbar situation.
  Politikerne har i 40 år opført sig som de tre aber, som ikke vil høre, se eller tale. De troede åbenbart at de for 40 år siden havde indført tusindårsriget. Men utopien varede sølle 40 år, kørt i sænk af dovenskab og grådighed. Man erkendte først problemerne, da det hele var kørt af sporet.

  (Virkeligheden er altings prøve – Jakob Knudsen, 1858-1917)

  For god ordens skyld skal det nævnes, at ”vestlige lande” er: Australien, Canada, EU-landene, Island, New Zealand, Norge, Schweitz, USA.
  Med ”ikke-vestlige lande menes : de muslimske lande.
  Meningsdannere og gutmenschen prøver at bilde os ind, at vi har sådan ca.256.000 mennesker af ikke-vestlig baggrund i Danmark. Jeg mener, det er lodret forkert. I 2004 havde vi 341.333 (6.3 pct. af befolkningen) i Danmark, hvor 170.322 fordelte sig på flygtninge, og 171.011 på ikke flygtninge.
  (”Indvandringens betydning for de offentlige finanser i Danmark,” 2004, s.15/Rockwool Fonden/Arbejdspapir nr.24).
  Det tal er næsten 100.000 større end det man normalt opererer med, og dertil skal lægges, at man helt sikkert ikke har iregnet dem, der har fået dansk statsborgerskab, det er almindelig fremgangsmåde. Siden er der så gået 8 år!!! Se også ”Danskeren,” nr.1/2012, s.5-8, der opererer med tal der nærmer sig 750.000 fremmede!

  Selv folk der er lodret uenige i den førte politik på udlændingeområdet, bringer tal på bordet, som der ikke er belæg for. (Dispatch International ”Forside”/30. august 2012 ”Sveriges og Danmarks muslimske befolkning fordoblet på 14 år”, artikel af Lars Hedegaard/Ingrid Carlqvist).

  Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

 9. Af S. Aaby

  -

  J.S.R. hvad har du bidraget med ud over at svine andre til.

 10. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Rettelse:

  Disse hyklere vil ikke være solidariske med muslimske piger og kvinder, der kæmper for helt basal ligestilling, fordi det ville tvinge dem til at tage skarp afstand fra islamisterne.

 11. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Af en eller anden grund støtter socialistiske feminister meget ofte racistiske mandschauvenister, hvis de er islamister.

  Disse hyklere vil ikke være solidariske med deres muslimske piger og kvinder, der kæmper for helt basal ligestilling, fordi det jo ville tvinge dem til at tage afstand fra islamisterne.

  Det er racisme i ordets moderne forstand, at disse latterlige hyklere nægter at støtte deres muslimske medsøstre, og ligefrem støtter deres islamistiske undertrykkere.

 12. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Timmermand

  Du dæmoniserer i realiteten selv de muslimske piger og kvinder, der kæmper for retten til basal, personlig frihed.

  Du svigter f.eks. skolepigen Malala, som blev skudt af Taleban, fordi hun kæmper for de muslimske pigers ret til uddannelse – samt alle de muslimske piger, som hun kæmper for.

  Du svigter også Ayaan Hirsi Ali, der for alvor satte kampen mod omskæring af muslimske småpiger på den internationale dagsorden.

  Ayaan Hirsi Ali og hendes kampfæller vandt faktisk kampen mod muslimsk omskæring af småpiger, men alligevel hader de politisk korrekte kvinder i vesten stadig Ayaan Hirsi Ali.

  Der er absolut INGEN rationel grund til, at så mange “antiracistiske” feminister – og mænd – hader Ayaan Hirsi Ali.

  Deres had må skyldes, at de er racister.

  For der er intet hysterisk ved, at muslimske piger og kvinder kæmper for retten til basal, personlig frihed.

  Timmermand. Ville du finde dig i, at blive undertrykt groft og systematisk af religiøse grunde, på samme måde som muslimske piger og kvinder bliver, udelukkende på grund af dit køn?

  Nej, vel?

  Så drop dit gammemandshykleri.

 13. Af Ulf Timmermann

  -

  Jeg finder dæmoniseringen af muslimer og islam pinlig og hysterisk. Helt og andeles umandig. Den er en karikatur af os selv. En karikaturtegning af os selv, i nutid og fortid.

  Den er nært beslægtet med feminismen.

  Der her er ikke noget forsvar for den indvandring, som har udløst den. Tværtimod, selvfølgelig. For tilhængerne af den tegner blot en anden og nært beslægtet, omvendt karikatur af os selv. Disse karikaturer er uløseligt forbundet. Og vil fortsat tage livtag en rum tid endnu.

 14. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Niels Juel Hansen………

  Har du fuldstændig mistet kontakten til virkeligheden? Det tunnelsyn og de kæmpe-skyklapper du fører dig frem med, tyder på at du er ansat i godheds- og indvandrings-industrien, hvis du da ikke er i familie med Vestager eller Jelved. Eller er du bare blevet hjernevasket fra lille af?

  Hvis du ikke har opdaget at Danmark er kommet ind i en udvikling der snart kan ende i græske, spanske, engelske eller endnu værre tilstande, så er du vist ikke den skarpeste kniv i køkkenskuffen, mildt sagt.

  Spørgsmålet er endda, om de “græske” og rødfascistiske tilstande ikke allerede er her. Hundredtusindvis af danskere er jo allerede sunket ned i forskellige former for rædsel og elendighed, fra mistet job og levebrød til konkurser, tvangsauktioner og skilsmisser……….. over diverse hospitaler der fungerer så forrykt og dårligt at patienter og pårørende påføres unødvendige tortur-agtige lidelser og dødsfald…………… til danskere som bliver ofre for statslig åger eller den mangedoblede kriminalitet, osv., osv.

  Alt det lukker du øjnene for, du vil hverken høre eller se, og du er tilsyneladende ligeglad med hvad politiske tåbeligheder medfører af tab og lidelser for befolkningen. Og Berlingskes kronik af Krarup har du vel ikke tænkt dig at læse? Den om at Europa og Danmark risikerer at ende som en fattigård og en krigszone.

  Til Frederik Kortbæk, øverst, vil jeg blot sige at du tilsyneladende er tilhænger af en omfattende censur, så alt hvad du ikke finder politisk korrekt, kan blive holdt nede. Er du overhovedet demokrat? Eller dansksindet?

  Hvad sandhed og væsentlighed angår, er det vist Arne von Kappelgaard og Krarup der har fat i den lange ende, og ikke jer to.

 15. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Arne von Kappelgaard

  “Har det været en berigelse for vores samfund, det der er sket de sidste 30-40 år?”.

  Nej, det er ikke en berigelse alt hvad der er sket de sidste 30-40 år.

  Visse ting er decideret katastrofer – feks. antallet af alkoholikere og mennesker på lykkepiller herhjemme, ungdomsdruk (danskerstiv som de kalder det i Prag), antallet af mennesker, som går ned med stress, bandevold, analfabetisme blandt unge danskere og indvandrere og mislykket integration.

  Samtidig er der også positive ting at fremhæve. Her vil jeg fremhæve kommentarer fra det respekterede magasin, The Economist

  “The Economist har brugt ressourcer på at grave sig ned i tallene bag velfærdsmodellerne. Statistik om offentlige udgifter, arbejdsløshed og mange andre af de komponenter, der beskriver en moderne stat.
  Konklusionen er, at den skandinaviske model lever og har det godt og er så god, at andre lande kan lære meget her.
  Ifølge magasinet er en af årsagerne til, at de fire lande ikke er havnet i dyb krise som for eksempel landene i Sydeuropa, at de er gode til reformer.

  »Verden vil i de kommende år studere den nordiske model«, skriver Economist.
  Endda så meget, at udviklingsteoretikere kalder succesfuld modernisering at »tage til Danmark«.

  »Hvis man skal genfødes et sted i verden med gennemsnitlige evner og indtægt, så vil man genfødes som viking«, lyder det fra Economist.

  Magasinet mener, at dagens Skandinavien vil chokere både venstreorienterede franskmænds drøm om et socialistisk Skandinavien og konservative amerikanere, der frygter, hvad de kalder præsident Barack Obamas “Sverigerisering”.

  Tiderne har ændret sig. Staternes andel af økonomierne er faldet i de seneste årtier, og der er blevet plads for private til at konkurrere med staten.

  Indbyggerne er, skriver Economist, ligeglade med, hvem der leverer tjenesteydelsen, bare den virker.

  »Den største lære fra de nordiske lande er ikke ideologisk, snarere praktisk. Staten er ikke populær, fordi den er stor, men fordi den virker«, skriver Economist, der dog også påpeger, at den nordiske model ikke er perfekt .

  De offentlige udgifter er stadig for høje, men det går dog i den rigtige retning.

  »Når Angela Merkel bekymrer sig om, at EU har syv procent af verdens befolkning, men halvdelen af de sociale udgifter, så er Norden en del af svaret«.

  ritzau

Kommentarer er lukket.